29 Kasım 2012 Perşembe

Bir kısa mesajla şiddete maruz kalan kadın ve çocuklara destek olabilirsiniz


Bir kaç iyi insan, aile içi şiddet mağdurlarına yardım etmek, destek vermek için yoğun çaba gösteriyorlar. Bu güzel çabalarında onlara destek olmamız gerekir. Siz de küçük bir katkıda bulunmak isterseniz ;

Bir kısa mesajla şiddete maruz kalan kadın ve çocuklara destek olabilirsiniz

"Türkiye’nin ilk ve tek 7 gün 24 saat açık “Aile İçi ŞiddetAcil YardımHattı” 2007 yılından bu yana da şiddet mağdurlarına psikolojik, hukuki destek sağlıyor, acil durumda olan vakaları polis ve Sosyal Hizmetler’le işbirliği yaparak koruma altına aldırıyor. Hattın telefonlarına sadece bu konuda eğitimli psikologlar bakıyor ve hukuki soruları deneyimli hukukçular yanıtlıyor. Acil Yardım Hattı bugüne kadar 14 bine yakın şiddet mağduruna destek verdi. Aralarında 1.224’ü can güvenliği açısından acil durumdaydı. Acil Yardım Hattı Türkiye’nin81 şehrindenve 13 ülkeden çağrı aldı.
Aile İçi Şiddet Acil Yardım Hattı: 0 212 656 96 96 – 0 549 656 96 96
Not: Kampanyaya bağış bedeli tüm operatörler için 5 TL’dir. Avea ve Turkcell için mesaj gönderim bedeli 1 standart SMS ücretidir. Vodafone ve Turkcell’de yalnızca faturalı hat aboneleri kampanyaya bağışta bulunabilir."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Güzel yorumlarınız için Teşekkürler. .