2 Kasım 2014 Pazar

Tanrı Daima Tebdili Kıyafet Gezer - Laurent Gounelle

Laurent Gounelle den okuduğum ikinci kitap bu. Daha önce “mutlu olmak isteyen adam” ı okumuştum. Çok etkilenmiştim.

Kendini gerçekleştirmek, varoluşunu gerçekleştirmek, mutlu bir yaşam yaratmayı engelleyen zincirlerin farkına varmak üzerine insanı düşündüren, farkındalık gelişimine katkıda bulunan çok harika bir roman....

Bizi mutsuz bir yaşamın içine hapseden kaygılardan, korkulardan kurtulmak üzerine insanı düşündüren heyecanlı, ilham veren bir yaşam öyküsü.. 

İntiharın eşiğinde, mutsuzluk içindeki bir adamın, bilge bir psikiyatristin rehberliğinde günlük yaşam içerisinde daha farklı bir yol/davranış yöntemi deneyerek yaşamını nasıl değiştirebildiğine, nasıl daha özgür, daha mutlu bir yaşam yaratabildiğine  tanıklık ediyoruz. 


“DIEU VOYAGE TOUJOURS INCOGNITO” is second book I read from Laurent Gaunelle.
Previously, "the man who wants to be happy," (L'homme qui voulait être heureux)
I've read. I was impressed, liked it very much.
I liked this book too. İt makes you think about self-realization,  realize your existence, be aware of the obstacles to creating a happy life. Namely it is a very great novel that contribute to the development of awareness ..
İt makes us  aware of fears, concerns we carry in our brains which makes us imprison us into a miserable life.  A thrilling, inspiring life story..

We witness that how an unhappy man on the verge of suicide, change his life, create a happier life, freer life of  guidance of a wise  psychiatrist .


Altı Çizilenler ;








20 yorum:

  1. Kitapları, boş vakitlerimizi hoşça geçirmenin yanısıra bilgi dağarcığımıza ve ruh dünyamıza katkı yapmak için okumalıyız. Yaşımız kaç olursa olsun kitaplardan öğreneceğimiz çok şey var. Aşk ve macera romanları da güzel ve gerekli ama kişisel gelişim kitaplarının önemi yadsınamaz. Paylaşım için teşekkürler...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ Rabia ! Ben teşekkür ederim..Klasik kişisel gelişim kitapları insana yapılan nasihatlar gibi sıkıcı olabiliyor. bu romanda o sıkıcılığı hiç hissetmedim.

      Sil
  2. Another interesting book!
    Have a great day my friend!
    Expressyourself

    My Facebook

    YanıtlaSil
  3. beautiful phrases, i want this book
    new outfit on my blog http://tr3ndygirl.com
    i wait you
    kiss

    YanıtlaSil
  4. cok güzel ve dogru sözler, sürekli insanlarin gönüllerini yapmaya calisiyoruz, bizi reddetmelerinden korktugumuz icin, sonrada yakiniyoruz istedigimiz seyleri yaptigimiz icin, oysaki bu bizim kendi secimimiz..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ viva ! Aynen valla. çok haklısınız.
      selamlar...

      Sil
  5. Merak ettiğim bir kitaptı. Kişisel gelişim kitaplarını sevsem de okuduklarımı uygulamada başarısızım. Yine de okuması keyifli oluyor :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ Sevda ! Laurent Gounelle kitaplarını tavsiye ederim. klasik kişisel gelişim kitaplarından hem daha zevkli hem daha etkili..
      uygulamada başarısızlık olsa bile bu kitaplardan vazgeçmemek gerek. bence asıl sorun, zor olan beyinlerimizde taşıdığımız düşünceler, inançları değiştirmek.

      Sil
  6. Benim için çok değerli bir kitap olmuştu okur okumaz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ Sinem ! Aynen benim için de favori kitaplardan oldu.

      Sil
  7. What a beautiful post! I dream of a world like that. That is why I choose to live in the moment and live by what I believe is right. Thanks for sharing. XOXO, Jeannette

    www.msjeannieandhercloset.com

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ Jeannette ! Thanks for your good comment..
      congratulations to you, to chose live in the moment and what you believe is right..
      i couldnt manage that. i hope i manage soon..

      Sil
  8. anladım bu aralar gaunelle günleriniz.ne diyelim ben de tanışmak istiyorum bu yazar ile :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. @ Şükran! Evet öyle oldu valla.
      Memnun kalacağını düşünüyorum.

      Sil

Güzel yorumlarınız için Teşekkürler. .